tiistai 22. lokakuuta 2019

Kesäloma nro1: Mandraki, Banana & Xanemos

Biitsilaiffi Skiathoksella jatkuu. Seuraavaks oli vuorossa saaren itäosa. Sinne meneminen oli jo hippusen jänneempää verrattuna päätiellä köröttelyyn. Ensiks ajettiin Skiathos Townista päätien itäiseen päätyyn ja siitä lähdettiin pienemmille mettäteille. Oltiin ekoina päivinä skipattu tän alueen rannat tuulensuunnan takia. Edelleen siellä oli paljon tuulisempaa, mut ei annettu sen haitata. Hengailtiin ensiksi Mandrakin alueella. Siellä oli useempi ranta ja hienoa metsää, hiukan jo korkeauseroakin. Rannoille pääsi vain mönkkärillä, nelivetoisella autolla tai kävellen.



Rannat oli lähes autioita ja se oli niin siistiä. Vain muutamia tyyppejä meidän lisäksi. Ihan parasta.




Mandrakin jälkeen kruisattiin uudelle alueelle. Ihan päätien lopussa on kaksi Banana beachia. Toinen on vähän isompi ja toinen pienempi. Me oltiin muistaakseni suuremmalla. Pienempi on nudistien suosiossa. Bananalla oli enemmän porukkaa kun Mandrakilla ja fiiliskin ihan erilainen. Rantatuolit oli jykeviä ja tyylikkäitä. Lähimaastossa oli myös paljon hienoja taloja. Varmaan vähän paremmille ihmisille. :D



Näiden rantojen jälkeen lähettiin taas köröttelemään kohti Skiathos Townia. Taidettiin me välissä käydä vielä kattomassa muutamia uusia rantoja matkan varrelta. Ihan lopuksi käytiin vielä bongaamassa lentokenttä. Harmillisesti liikennettä ei just sillon pahemmin ollut. Samalla käytiin kattomassa kiitotien päädyissä olevat Xanemos rannat. Toinen rannoista oli vain lähinnä veneiden säilytyspaikka, mut toisessa päässä oli ihan nätti pieni ranta. Me käytiin myös toisena päivänä kattomassa josko lähtis/tulis jotain koneita, mut taas myöhastyttiin vähän.



Meillä oli mönkkäri yhteensä neljä päivää vuokralla. Ensiks kolme päivää, sitten yks päivä välissä, jonka jälkeen päätettiin vielä ottaa yhdeksi vuorokaudeksi. Sen kanssa saaren tutkiminen oli ihan parasta. Pääsi paikkoihin, jonne ei massat liiku ja kyllä se kruisaaminen meni myös ihan aktiviteetistä itsessään. Tunsi ittensä vapaaksi, kun pääs menee just sinne mihin halusi! Seuraavassa postauksessa välipäivän meininkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti