perjantai 17. elokuuta 2018

Parga 2018: Ihana Lichnos beach

Biitsien koluaminen jatkuu taas. Valtoksen lisäksi toinen kylän ulkopuolinen, mut kuitenkin suht lähellä oleva kiva ranta on Lichnos beach. Siellä vietettiin yks päivä. Sinne on kylältä noin neljän kilsan dallailu kukkuloiden ja oliivilehtojen halki. Perille pääsee myös taksiveneillä Pargan laiturista. Käppäily olis vähän himottanu, mut päätettiin kuitenki ottaa iisimpi vaihtis eli se paatti. Sillä pääs nopeemmin perille. Matkaan meni ehkä vartti. Botskejä lähti aamulla muistaakseni tunnin välein kahteentoista asti tai jotain sinne päin. Me hypättiin ekaan. Se lähti kybältä.



Lichnos oli I-H-A-N-A. Suht iso, mut kuitenkin Valtos beachia pienempi. Aurinkotuoleja/varjoja rantakahviloiden edessä, mut toinen sivu rannasta ihan vapaata tilaa. Sinne siis. Ranta jälleen pientä pyröeetä kiveä sieltä meidän hoodeilta. Keskemmälle mentäessä kivet pieneni. Tollaset kiviset rannat on musta niin siistejä, vesi näyttää ihan täydelliseltä. Ai ettääää... Käytiin snorklaamassa ja sit vaan nautiskeltiin biitsistä muuten.







Rannan keskiosasta löytyi kahviloita ja ravintoloita. Käytiin yhdessä niistä lounaalla kun keli muuttui pilviseksi ja näytti jopa vähän siltä et rupeis sataa. Samassa syssyssä oli muutamia hotelleja. Rannan ihan toisesta reunasta löytyi leirintäalue. Tälläsenä eräilijänä se tietty kiinnitti mun huomion ja aloin miettii et millasta olis tehä telttareissu johonkin Kreikan suuntaan. :D Leirintäalueen hoodeilla oli myös pieni kauppa.





Paatit takaisin Pargaan lähti neljältä ja kuudelta. Välillä vene menee vissiin myös viideltä. Tultiin laiturille vähän ennen neljää. Siellä se paatti jo odotteli, mut oli niin täynnä et kuski sanoi tekevänsä yhden extravuoron ja hakee loput porukat sillä. Päälle kauheet pahoittelut, mut eipä meitä haitannu yhtään. Mikäs siellä rannalla odotellessa. Lichnos oli meijän käymistä rannoista mun lemppari. Taksiveneelle olis päässy myös parille kauempana sijaitsevalle rannalla, mut niihin me ei ehditty. Viikko on aika lyhkänen aika jos haluis kaikkee nähä. Peukku Lichnosille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti